17 березня 2021 року відбулося засідання Вченої ради Льотної академії Національного авіаційного університету. Учасники засідання розглянули наступні питання: про обрання Голови Вченої ради ЛА НАУ; узгодження навчальних планів та освітньо – професійних програм за спеціальностями : 272 «Авіаційний транспорт», 081 «Право», 073 «Менеджмент» та 242 «Туризм», за якими здійснюється підготовка здобувачів Вищої освіти за освітнім ступенем «Бакалавр» та «Магістр»; Освітньо-наукових програм та навчальних планів за спеціальностями : 011 «Освітні, педагогічні науки», та 275 «Транспортні технології», за якими здійснюється підготовка здобувачів Вищої освіти за освітньо-науковим ступенем «Доктор філософії»; затвердження Положення про Вчену раду факультету менеджменту.

Більшістю голосів складу Вченої ради було обрано начальника ЛА НАУ Чумака Олександра Олексійовича Головою Вченої  ради Льотної академії. Колеги привітали новообраного  Голову Вченої ради із обранням  та висловили сподівання, що всі рішення ради матимуть успішне втілення у життя.

А також, Вченою радою було рекомендовано до друку матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України», присвяченої 70-річчю утворення Льотної академії. Конференція відбудеться 1-2 квітня 2021 року в Льотній академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький).