Сьогоднішній день перегортає для вас цікаву сторінку буремного, емоційного, дивовижного студентського та курсантського життя. Ваші студентські роки точно не схожі ні на чиї інші. Таку кількість випробувань, яку подолали ви під час студентства: пандемія, перехід на технології дистанційного навчання. І зрештою, останній рік навчання, прекрасний час для планування та відкриття нових горизонтів, перетворився для вас на рік одного палкого бажання, яке затьмарює все інше – бажання Перемоги і Миру на рідній землі.

Сьогодні дуже хотілося б сказати вам, що тепер перед вами відкриті всі дороги, у вас є все необхідне для реалізації планів, амбітних цілей, великих проєктів, але для цього Україні і кожному з нас лишень треба зробити один великий, важливий, надлюдський крок – перемогти ворога. І це обов’язково відбудеться! Тоді саме вам будувати майбутнє країни!

Нещодавно під час зустрічі зі студентським товариством Президент України зауважив: «Саме зараз і саме наша країна перебуває в такій ситуації, коли ми можемо обрати для неї таке майбутнє, як ми вирішимо… Ми можемо свідомо переформатувати наше життя. Ось що можливо зараз. Це великі можливості, це час визначати, у якій Україні ви хочете жити».

Я щиро зичу вам знайти відповідь на це питання і стати справжніми господарями свого життя і свого майбутнього, створити свою мрію і присвятити себе улюбленій справі, підкорити будь-які вершини і залишатися завжди щасливою, вільною самодостатньою особистістю!

З повагою
в.о. начальника академії
Володимир МАКСИМОВ