У Льотній академії НАУ перший дзвоник пролунав і для студентів-іноземців, які приїхали опановувати авіаційні спеціальності у Кропивницький.

З вітальним словом до студентів звернувся заступник директора академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи, кандидат технічних наук, доцент Михайло Сорока: «Радіємо та цінуємо, що ви обрали наш заклад вищої освіти! Щиро зичимо вам вірити в себе, мріяти і впевнено крокувати до мети! Ми, науково-педагогічний колектив академії, готові підтримувати вас на цьому шляху. Нехай академія стане для вас «місцем сили», вашою точкою успішного старту!»

До привітань доєдналася начальниця відділу міжнародних зв’язків кандидатка технічних наук Анна Колесник: «Ми сприймаємо наших студентів-іноземців, як дорогих гостей, і дуже сподіваємося, що ви будете почуватися тут як вдома!» Вона познайомила студентів з давньою українською традицією зустрічати гостей паляницею.

Кожен із студентів отримав можливість, загадавши найзаповітніше бажання, дати відлік нового навчального року символічним дзвоником. Надалі урочисте свято набуло більш затишного формату з тортом і дружнім спілкуванням.