Юридичною клінікою «Юрконсалт» Льотної академії Національного авіаційного університету було проведено онлайн круглий стіл на тему «Забезпечення прав особи під час проведення виборчого процесу в Україні».
Засідання круглого столу відбулось за участю стейкхолдерів, які співпрацюють із юридичною клінікою зокрема, представники від Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Кіровоградській області, Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Кропивницького  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Також у роботі взяли участь співробітники кафедри права та правого регулювання авіаційної діяльності Льотної академії НАУ та здобувачі вищої освіти, котрі є членами юридичної клініки.
Під час засідання були заслухані доповіді учасників круглого столу і відповідно розглянуто особливості виборчого процесу в Україні та дотримання стандартів його проведення.
Он-лайн зустріч надала змогу обговорити низку питань, котрі стосуються дотримання прав особи під час проведення виборів в Україні.

За інформацією
юридичної клініки «Юрконсалт».
ЛА НАУ