11 вересня в парку Перемоги на Сугокліївському водосховищі відбувся ІІ завершальний етап Кубку Кіровоградської області з водного туризму. Команди Льотної академії Національного авіаційного університету, які брали участь в І етапі Кубку (квітень, р. Інгул) активно взяли участь в змаганнях ІІ етапу. І якщо на І етапі, де команди змагалися на катамаранах, команда туристичного клубу «Крила мандрів» посіла друге загальнокомандне місце, то на цих змаганнях боролися лише за перемогу. На цей раз змагання відбувалися на байдарках.

В змішаних екіпажах весь п'єдестал був за спортсменами академії – І місце зайняв екіпаж у складі Дейнега Антон та Молочко Софія, ІІ місце – команда Скиба Олександр та Приходько Катерина, ІІІ місце  – за викладачами кафедри туризму та авіаційних перевезень Залевським Анатолієм та Чорногор Наталею. Серед чоловічих команд екіпаж у складі Олексин Микола та Шаповалов Владислав зайняв ІІ місце.

В підсумку команда туристичного клубу Льотної академії «Крила мандрів» одержала загальнокомандну перемогу на ІІ етапі Кубку Кіровоградської області з водного туризму, а в сумі двох етапів виборола  Кубок Кіровоградської області з водного туризму!

До того ж, команда туристичного клубу «Крила мандрів»-3 у складі Скиби Олександра, Ворошила Дмитра, Приходько Катерини, Михайлова Романа виборола ІІІ загальнокомандне місце.

Команда Льотної академії щиро вдячна за надання плавзасобів (катамаранів, байдарок) та індивідуального спорядження, яких поки що не маємо, Кіровоградському обласному центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, з яким кафедра туризму та авіаційних перевезень плідно співпрацює.

Вітаємо переможців!

За інформацією
завідувача кафедри туризму
та авіаційних перевезень
Олександра Колотухи