Кафедра менеджменту авіаційної діяльності факультету авіаційного менеджменту Льотної академії Національного авіаційного університету та кафедра фінансів, банківської справи та страхування економічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету виступили співорганізаторами відкритої лекції «Управління створенням вартості» викладача курсу корпоративних фінансів на програмі МВА Единбурзької бізнес-школи, директора академії Deloitte, засновника і керівника First Kyiv Investment Club Івана Компана.
Підтримку в організації заходу надала декан факультету авіаційного менеджменту Льотної академії Марія Письменна.

Івана Компан, фахівець у галузі фінансів, який має більше 25 років професійного досвіду, випускник механіко-математичного факультету Київського державного університету ім.Т.Г. Шевченка, має ступінь кандидата наук. Протягом своєї академічної кар’єри Іван Компан займався науковими дослідженнями в області економетрики в Університеті Сорбонна (Париж), Інституті Перспективних Досліджень у Відні, Центрі Економічних Досліджень Карлового Університету в Празі.

Щиро дякуємо Івану Компану за інформативну, змістовну і цікаву лекцію, яка пройшла у формі дискусії з активним обговоренням. Учасники лекції зрозуміли, що базові знання про ефективність використання фінансових ресурсів потрібні всім, хто хоче досягти успіху у бізнесі.

Також подяка Ганні Білик, старшому консультанту департаменту рекрутингу за інформацію про ключові напрямки діяльності компанії «Делойт» в Україні та світі і можливості працевлаштування для молоді.