2 січня 2021 року у засвіти відійшла душа Ігоря Івановича Вахніка (23.12.1966-02.01.2021). Ігор Іванович прожив гідне життя, віддав його служінню авіації – служінню людям.

Одразу по закінченню Кірсанівського авіаційно-технічного училища Цивільної авіації, багато років пропрацював в Кіровоградському авіаційному підприємстві «Кіровоградські авіалінії». Пройшов шлях від авіатехніка до заступника директора з наземних служб КП «Аеропорт-Кіровоград».

А в 2010 році прийшов працювати у Кіровоградську льотну академію НАУ. А вже у 2012 році профспілковий колектив академії довірив йому надважливу та відповідальну посаду – голови первинної профспілкової організації КЛА НАУ, на якій він сумлінно працював до останнього дня. Для нього не було чужого горе – завжди проблеми кожної людини, що зверталася по допомогу, сприймав як свої, і будь-що намагався допомогти.

Активний, відповідальний, надійний. В нього вистачало часу і сил на все: депутат Кіровської районної ради, член центрального комітету Профспілки авіапрацівників України, люблячий чоловік, турботливий батько, найкращий дідусь…

Нехай добрий, світлий спомин про Ігоря Івановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була мудрою, чесною та гідною, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи завжди будуть сильніші, ніж смерть!

У нашій пам’яті Ігор Іванович назавжди залишиться добрим другом, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.