27 липня 2021 року у м. Дніпро відбувся II відбірний етап VII Всеукраїнського конкурсу стипендій «Scholarship in Ukraine». Льотна академія Національного авіаційного університету стала офіційним партнером Всеукраїнського соціального проєкту з видачі грантів на навчання українським студентам «Scholarship in Ukraine».

Місія проєкту – допомога й мотивація талановитої української молоді, яка хоче навчатися та розвиватися в своїй країні.

Для ознайомлення з умовами, організацією та вагомістю проєкту на VII Всеукраїнський конкурс стипендій «Scholarship in Ukraine» було запрошено в якості офіційного незалежного члена журі начальника Навчально – наукового Центру міжнародної освіти та співробітництва Льотної академії НАУ Анну Колесник.

В рамках конкурсу студентам переможцям надавався грант в розмірі 15 000 грн. Для участі в конкурсі учасникам потрібно було написати аналітичну статтю на одну із запропонованих організаторами тем.

Теми конкурсних робіт:
«Як Covid-19 вплинув на інтернет-маркетинг?».
«Система знижок, промокодів та акцій як інструмент у завоюванні прихильності на просторах інтернету».
«Нове авто VS б/в авто: переваги та недоліки під час вибору транспортного засобу».
«Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування».

Головним призом стали 4 гранти на навчання у розмірі 15 000 грн. За умовами конкурсу участь могли взяти студенти 1-5 курсу (в т.ч. магістри), які є громадянами України, навчаються на контрактній та бюджетній основі, денної форми навчання.

«Молодь України має дуже великий потенціал, але не завжди є можливість скористатися ним у повному обсязі. Проєкт «Scholarship in Ukraine» дає таку можливість, тому в подальшому обов’язково будемо залучати до участі курсантів Льотної академії НАУ. Це, дійсно, чудова можливість не тільки випробувати свої сили у вивченні та проведенні власного дослідження з актуальної для сьогодення теми, але й можливість для талановитої молоді України отримати кошти на омріяне навчання», - зазначила Анна Колесник.

Інформація для курсантів Льотної академії НАУ щодо можливості участі в наступному всеукраїнському конкурсі з отримання Гранту «Scholarship in Ukraine» буде висвітлена на сайті Академії в розділі «Гранти та академічна мобільність (актуальні пропозиції)».

Щиро дякую організаторам проєкту за запрошення та надану довіру бути членом журі на Всеукраїнському конкурсі стипендій “Scholarship in Ukraine”. Рівень організації заходу та рівень підготовки студентів до презентацій своїх проєктів доводить високий професіоналізм організаторів та відповідальне ставлення кожного з учасників до обраної теми своєї проєктної роботи. В подальших грантових проєктах будемо залучати й курсантів Льотної академії НАУ. Вітаємо переможців!