Здатність парити в безкраїх небесних просторах – ось найбільше щастя. Пізнавши це почуття та піднявши в небо літак, ніби зливаєшся з ним, а насолодившись безмежним небом, відчувши радість польотів та неймовірних емоцій, ти залишаєшся вірним авіації. Бо жага до неба та любов до авіації – це назавжди! Україна – велика держава із могутнім авіаційним потенціалом. Завдячуючи авіаторам Україна має статус авіаційної країни.

Льотна академія НАУ - флагман авіаційної освіти в Україні! Ми готуємо фахівців у галузі авіації вже 70 років.Навчальним закладом підготовлено понад 120 тисяч авіафахівців, в академії авіаційну освіту отримали громадяни більш як з 80-ти країн світу. З гордістю ми констатуємо, що наші випускники працюють в авіації на всіх континентах Земної кулі. Ми  пишається нашими випускниками, які саме на Кіровоградщині отримали омріяну професію і «путівку в льотне життя», присвятили його авіації.

Професійне свято військових та цивільних авіаторів, працівників авіаційної промисловості і транспорту встановлене Указом Президента України від 16 серпня 1993 року і святкується в Україні цього року 28 серпня. Шановні колеги та авіатори України! Льотна академія вітає Вас з професійним святом - Днем авіації України! Бажаємо безпечних польотів над рідними землями і за їх межами, нехай небо буде мирним, прагніть більшого і досягайте  нових висот на славу України!

З повагою начальник Льотної академії Національного авіаційного університету Олександр Чумак