Після підступного ракетного нападу на інфраструктурний об’єкт Льотної академії НАУ з робочим візитом до м.Кропивницький завітали ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький та проректор Національного авіаційного університету Олексій Михальченко. Після зустрічі з в.о. начальника академії Володимиром Максимовим та обстеження території, що постраждала від вибуху, вони взяли участь у двох оперативних нарадах, де обговорювалися перспективи розвитку академії.

Зокрема, під час першої наради за участі Максима Луцького, Олексія Михальченка та Володимира Максимова з головою обласної військової адміністрації Андрієм Райковичем були обговорені основні напрямки розвитку академії та визначені першочергові заходи, які будуть реалізовані найближчим часом.

Друга нарада за участі голови обласної ради Сергія Шульги, керівництва НАУ та Льотної академії НАУ стосувалася перспектив відновлення інфраструктури академії та співпраці обласної влади з керівництвом Національного авіаційного університету задля розвитку потужного авіаційного закладу вищої освіти і області – Льотної академії НАУ.