21 вересня 2022 року відбулась зустріч керівника Центру забезпечення якості вищої освіти (ЦЗЯВО) в академії, Данилко Оксани Григорівни, зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які щойно вступили до академії, й представниками Курсантського та студентського самоврядування.

Під час зустрічі керівник ЦЗЯВО ознайомила присутніх з Інформаційною пам’яткою для здобувачів вищої освіти в Льотній академії Національного авіаційного університету. Розглядались питання, що стосуються процесу забезпечення якості вищої освіти вцілому, академічної доброчесності, опитувань (інтерв’ювань) учасників академічної спільноти, взаємодії ЦЗЯВО з Курсантським та студентським самоврядуванням тощо. Обговорювались положення, що функціонують в академії та регламентують організацію освітнього процесу.

Було закцентувано увагу здобувачів вищої освіти на порядку вибору рекомендованих та альтернативних вибіркових дисциплін.

В кінці зустрічі керівник ЦЗЯВО й представники Курсантського та студентського самоврядування вислухали пропозиції й відповіли на запитання здобувачів вищої освіти.

За інформацією керівника Центру
забезпечення якості вищої освіти
в академії Оксани ДАНИЛКО