21 вересня 2022 року відбулась урочиста посвята в аспіранти здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня «Доктор філософії» за спеціальностями «Транспортні технології» та «Освітні, педагогічні науки». Першокурсниками аспірантури стали 14 молодих науковців.

Захід відбувався у змішаному форматі. Очільниця відділу аспірантури Льотної академії НАУ, кандидатка педагогічних наук, доцентка Галина Пухальська вручила здобувачам посвідчення, з якими вони зможуть отримати доступ до фондів науково-технічної бібліотеки академії, а також долучитися до участі у грантових програмах академічної мобільності, інноваційних проєктах у тандемі з досвідченими дослідниками – їхніми науковими керівниками.

Надихав майбутніх докторів філософії заступник начальника академії, кандидат технічних наук, доцент Михайло Сорока. Також до вітань приєдналися гаранти освітньо-наукових програм доктор технічних наук, професор, в.о. декана факультету льотної експлуатації Олег Дмітрієв та докторка педагогічних наук, професорка, Олена Москаленко (онлайн). Знаково, що всі вони самі пройшли шлях від аспіранта до кандидата наук в стінах академії.

За інформацією відділу аспірантури