25 листопада 2022 року виповнюється 80 років з дня народження СКЛЯРЕНКА Валерія Васильовича, інженера кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності.

У 1973 р. Валерій Васильович закінчив Севастопольський приладобудівний інститут. В період з 1963 р. по 1966 р. і з 1975 р. по 1992 р. брав безпосередню участь у регламентних роботах з обслуговування й випробування ядерних енергетичних установок. Із січня 1975 р. по березень 1992 р. проходив службу як мічман, технік цеху озброєння та технік КІЛ на Плавучому судноремонтному заводі ПРЗ-11.

З 2003 р. працює в академії на посадах майстра кафедри, завідувача лабораторії кафедри льотної експлуатації, аеродинаміки та динаміки польоту.

З вересня 2022 р. обіймає посаду інженера кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності, приймає активну участь у забезпеченні навчального процесу та удосконаленні матеріально-технічної бази кафедри.

Де б не працював Валерій Васильович, він завжди з душею, не жаліючи сил та енергії, віддається роботі.

Шановний Валерію Васильовичу, нехай усі Ваші дні будуть наповнені любов'ю рідних, удачею життя, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм. Всіх благ Вам і гармонії душі!

З повагою, колектив кафедри
конструкції повітряних суден, авіадвигунів
та підтримання льотної придатності.