З метою формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами на другому (магістерському) рівні вищої освіти, та підвищення якості освітнього процесу 06 березня 2024 року випусковими кафедрами академії була проведена сесія робочих зустрічей зі здобувачами-магістрами, гарантами, групами забезпечення освітньо-професійних програм та представниками ЦЗЯВО.

Спілкування було модероване гарантами, групами забезпечення освітніх програм та науково-педагогічними працівниками випускових кафедр Льотної академії НАУ, а саме: права та соціально-гуманітарних дисциплін; льотної експлуатації та безпеки польотів; аеронавігації, метеорології та організації повітряного руху; менеджменту авіаційної діяльності.

Керівник Центру забезпечення якості вищої освіти (ЦЗЯВО) в ЛА НАУ, к.пед.н., доцент Оксана Данилко наголосила на правах та обов’язках здобувачів вищої освіти, розповіла про основні нормативні документи та положення, за якими відбувається організація освітнього процесу в академії. Зазначила шляхи формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача, які забезпечують студентоцентрований підхід до навчання та вибудовування майбутнього професійного шляху. Зауважила на важливості дотримання академічної доброчесності та кодексу честі для всіх учасників освітнього процесу, можливості врегулювання конфліктних ситуацій відповідно до чинних академічних Положень.

Учасниками зустрічей було визначено основні напрямки підготовки до організації освітнього процесу для здобувачів другого (магістерського) рівня у 2024-2025 навчальному році.

За інформацією Центру забезпечення
якості вищої освіти ЛА НАУ